Lancering digitaal wijk- en buurtplatform Nieuwland

Beste Nieuwlander,

Nieuwland is een wijk waar van alles gebeurt en plaats vindt. Als inwoner, vereniging, initiatief, organisatie of als ondernemer bent u actief in de wijk en samen met andere partijen maakt u Nieuwland. Wij willen u hierin ondersteunen met een digitaal platform.

Op dit digitale wijkplatform kunnen wij elkaar eenvoudig vinden, ontmoeten, helpen, van elkaar leren en met elkaar delen. Zo maken we samen Nieuwland nog levendiger!

Daarom willen we u uitnodigen om een kijkje te gaan nemen op www.irisinnieuwland.nl en ons te laten weten wat u er van vindt! Wilt u bijvoorbeeld graag een functie toevoegen of mist u iets? Laat het ons weten. Zo maken we gezamenlijk Iris in Nieuwland nog mooier en beter. Momenteel werken wij ook hard om het platform financieel mogelijk te maken, voor nu maar ook voor de toekomst. Heeft u hier ideeën over, dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

Wij denken dat Nieuwland aan de vooravond staat van nieuwe ontwikkelingen en dat dit een goed moment is om de handen in een te slaan. Wij komen woensdag 3 juni om 16:00 uur bij u langs in De Herberg (Watersteeg 85, naast de toren) om persoonlijk uit te leggen hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is.

Met veel verwachting zien wij uw komst tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Korné & Jules namens IRISinNieuwland

 

Iris Wijk&Buurt Platforms

http://www.irisinnieuwland.nl

Ontmoetingscentrum De Herberg