Hestia is een vereniging. Dit betekent dat we tenminste n keer per jaar overleg hebben met de achterban, over verenigingszaken.Door corona moeten we de manier waarop wij u raadplegen veranderen.

Daarom heeft u van ons een informatieve Magazine ontvangen. Daarin staat informatie over:

De volledige versies van deze stukken kunt u vanaf deze pagina downloaden, om digitaal te lezen of om zelf thuis af te drukken. Als u liever afdrukjes thuis ontvangt, kunt u dat hier aanvragen. Doe dat vr dinsdag 11 mei 2021

> Documenten per post aanvragen


Heeft u vragen over de stukken?

Als u vragen heeft over n of meerdere van de stukken, kunt u die tot en met 16 mei stellen. Dat kan door het invullen van het contactformulier. U krijgt uiterlijk op 18 mei schriftelijk f telefonisch antwoord van n van de bestuursleden.

> Ik wil een vraag stellen


Wat hebben andere mensen gevraagd?

Van alle vragen en antwoorden houden we een overzicht bij en maken we later verslag. De vragen en antwoorden van u en anderen kunt u hier terugzien.


Wat vindt u van de stukken?

Is de informatie duidelijk? Bent u het er mee eens?

We willen graag weten of u instemt met de stukken. Laat uw stem horen en laat het ons weten! Dit kan tot 20 mei 2021, via de in het Magazine bijgevoegde antwoordkaart f door hier de vragen digitaal te beantwoorden

> Ik wil mijn stem uitbrengen

Op 21mei 2021 stellen we de stukken vast op basis van de dan ontvangen stemmen.