Wie zijn de bestuursleden?

Het bestuur van Hestia bestaat uit vrijwilligers. Het bestuur wordt ondersteund door een vrijwillige adviseur, door een professionele adviseur van Stade Advies en door een secretaresse.

Het bestuur

Louis-Zwaan-e1403779970746-150x150Louis Zwaan – voorzitter
In de afgelopen dertig jaar heb ik gewerkt in diverse functies als (interim)manager en adviseur. Ik richt me op werk in de gezondsheidszorg en bij overheden, onderwijsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Naast mijn werk vind ik het fijn om over sociaal maatschappelijke en politieke thema’s mee te denken en deze verder te ontwikkelen. Als voorzitter van Hestia is daar ruimte voor.

 

 

Henk van OoijenHenk van Ooijen – penningmeester

Na 10 jaar politie, werk ik nu alweer ruim 30 jaar in de wereld van gerechtsdeurwaarders, als gerechtsdeurwaarder en als teamleider juridisch. Thans werk ik als algemeen ondersteunend medewerker op een deurwaarderskantoor in Ede, dat is dichter bij huis dan voorheen. Door kortere werk- en reistijden heb ik wat tijd over en vind het leuk om nu eens iets voor huurders in plaats van verhuurders te doen. Bij Hestia ben ik daarvoor aan het juiste adres. Ik houd me bij Hestia bezig met onder andere bewonerscommissies en -groepen, huurders in VvE complexen, het overnamebeleid en de financiën. Ik sta tot uw dienst!

 

 

Andie van den Ochtend – secretaris

Momenteel werk ik als stafmedewerker bij een zorgorganisatie. Na dertig jaar in de zorg in diverse functies wilde ik graag mijn blikveld verbreden naar een andere sector. En dat kan bij Hestia. Bij Hestia kan ik me verdiepen in de wereld van de sociale woningbouw en me hard maken voor de huurdersbelangen.

Mijn officiële benoeming als bestuurslid vindt plaats door de Algemene Leden Vergadering in april 2018. Tot die tijd functioneer ik als aspirant bestuurslid met de rol van secretaris. Dit houdt in dat ik me naast alle inhoudelijke zaken ook bezig hou met de administratieve zaken zoals het werkplan en jaarverslag.

 

Paul Smith – algemeen bestuurslid

Een stapje terug doen in een anders zeer actief leven is een bijzondere uitdaging. Ik wilde betrokken en uitgedaagd blijven, maar vooral betekenis hebben voor anderen.

Betekenis hebben voor anderen is dan ook een belangrijk drijfveer geweest bij mijn keuze om me aan te melden voor bestuurswerk bij Hestia. Hestia is er voor anderen, voor alle huurders van Portaal, dus ook voor u.

Samen met de andere bestuursleden, ga ik dus enthousiast voor u aan de slag.

 

Jorn Jongma – algemeen bestuurslid

In een eerdere baan heb ik regelmatig opgeschreven hoe belangrijk een goede huurdersvertegenwoordiging is. Daarom ben ik als huurder van Portaal in Amersfoort lid geworden van Hestia en heb ik me als bestuurslid aangemeld toen ik hoorde dat daar nog behoefte aan was.

Ik krijg er energie van om ervoor te zorgen dat we als Hestia in alle overleggen waar we aan meedoen een stevige en serieuze gesprekspartner zijn.

 

Marlies Bodewus adviseur Stade Advies

Stéfanie Verboon

Stéfanie Verboon
secretaresse

Samantha van de Laar klachtenbemiddelaar

Samantha van de Laar
klachtenbemiddelaar

Mia Elverding financiële administratie

Mia Elverding
financiële administratie