Ben jij het?

Vergadertijgers zoeken sociaal dier

 

Kan je dit?

Hestia zoekt versterking. We zoeken een vliegende kiep, die mobiel en zelfstandig in Amersfoort op zoek gaat naar verhalen van alle dag en naar ontwikkelingen die voor huurders interessant zijn.

Een foto en kort verslag van bijvoorbeeld buurtactiviteiten, huurders die lekker bezig zijn met hun woning, buren en woonomgeving, van bouw- of renovatiewerk. Omgekeerd wil het bestuur vertellen waar Hestia mee bezig is, je maakt dus ook berichten over een belangrijk overleg of adviesdossiers.

 

Wil je dit? 

Je maakt deel uit van een enthousiast en gezellig team waarin hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor ontspanning.

Deze functie is nieuw. Je hebt dus veel invloed op hoe die vorm krijgt. Je zoekt samen met het bestuur en secretariaat naar hoe we ons doel – dichter bij de huurder te komen – kunnen bereiken.

Je bent veel op pad, ontmoet mensen en hoort interessante verhalen. Je gaat misschien met andere ogen naar de stad en haar bewoners kijken.

Inzet voor Hestia is vrijwillig. Je ontvangt als dank voor je inzet een bescheiden vergoeding.

 

Ben jij het?

We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om op zoek te gaan naar die verhalen, die soepel in kan spelen op signalen, een makkelijk praatje heeft. Een vrijwilliger die kan schakelen tussen de vergaderwereld van het bestuur en de echte wereld van alle huurders. Je bent een schakel tussen bestuur en huurder.

Heb je een opgewekte stijl? Ga je er graag op uit? Zie jij een verhaal in het alledaags? Ben je Nederlands taalvaardig en handig met Facebook?

Dan willen we graag met je praten. Neem contact op voor een afspraak, dan praten we verder over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Stuur dan een mailtje naar info@bvhestia.nl, dan nemen we na de kerstvakanties contact met je op om een afspraak te maken.

We vinden het leuk als je in je mail iets over jezelf vertelt en waarom je denkt dat jij ons goed kan helpen.