Wil jij je vrije tijd goed besteden?

Wil jij je vrije tijd goed besteden?

Kom het bestuur van Bewonersvereniging Hestia versterken en maak het verschil.

 

Hestia is van en voor huurders van Portaal in Amersfoort. Hestia komt dus ook op voor jouw belangen. Op het moment dat Portaal of de gemeente plannen hebben die huurders raken, is Hestia er bij. Jij ook?

Bestuurswerk voor Hestia is niet eenvoudig en resultaten niet snel bereikt, maar biedt daarom juist veel kansen. Kansen om te leren over volkshuisvesting, onderhandelen en netwerken. Samen met de andere bestuursleden kan jij veel betekenen voor duizenden huurders in Amersfoort en daarbuiten.

Kom het bestuur van Bewonersvereniging Hestia versterken en maak het verschil.

 

Wat vragen wij?

We vragen dat je in staat bent beleidsplannen te lezen, te beoordelen en daar een mening over te formuleren. Je luistert naar de argumenten van een ander en herkent de ruimte voor gezamenlijke standpunten. Je staat midden in de maatschappij en wil daar een bijdrage aan leveren.

 

Wat bieden wij?

Inzet voor Hestia is leerzaam, interessant én relevant. Je werkt samen met andere bestuursleden en wordt gesteund door een adviseur en secretariaat. Daarnaast is veel ruimte voor eigen initiatief. Bestuursleden ontvangen na een inwerkperiode een onbelaste onkostenvergoeding.

 

Ben je nieuwsgierig?

Tijdens een oriënterend gesprek leren wij je graag kennen en vertellen we graag over wat we doen, hoe en met wie. Samen kijken we naar hoe jouw kennis en vaardigheden waardevol kunnen zijn voor alle huurders in Amersfoort.

Stuur een e-mail met je naam telefoonnummer en motivatie naar info@bvhestia.nl, ter attentie van Louis Zwaan. Wij nemen dan contact met je op.