Zonnig Portaal

Portaal & Greenchoice

Portaal wil graag dat u duurzaam en betaalbaar kunt wonen. De komende twee jaar krijgen huurders van eengezinswoningen van Portaal de kans om mee te doen aan dit unieke zonnestroomproject. Om dit mogelijk te maken werkt Portaal samen met Greenchoice.

Greenchoice is sinds 2001 bezig met 100% groene energie en daarmee zijn ze – samen met klanten en partners – échte voorlopers. Greenchoice werkt elke dag hard om Nederland steeds een stukje groener te maken. Dit doen ze door samen met hun klanten eigen energie op te wekken, energie te besparen en gas wat we (nu nog) gebruiken te compenseren. Doe u ook mee?

Voordeel voor de huurders

De bewoners krijgen hierdoor de kans om mee te doen aan een uniek zonnestroomproject. De zonnepanelenleverancier beoordeelt of de woning geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen en wat voor besparing dit gaat opleveren. Als u woning geschikt is ontvangt u bericht via de post van Portaal en Greenchoice. Direct weten wat u gaat besparen? Vraag een persoonlijk aanbod aan via  https://www.zonnigportaal.nl/